Telefon: 51 21 23 24 | E-mail: [email protected]

Mød en veteran

Mød en veteran

​Vi bliver jævnligt kontaktet af studerende der gerne vil møde en Veteran, eller snakke om arbejdet med veteraner. Typisk er det studerende og elever på de mere grundlæggende uddannelser (Folkeskole etc.) der arbejder med et projekt, hvor det kan være spændende at snakke med en Veteran, som har oplevet at være i krig.

​Vi vil rigtig gerne hjælpe med det, men for at vi ikke bliver rendt over ende, er der lavet følgende aftale med Veterancenteret:

Folkeskoler, gymnasier, handelsskoler ​etc.

I skal kontakte Veterancenteret via deres hjemmeside www.veterancentret.dk. Hjemmesiden indeholder også meget information om Veteranindsatsen i alle afskygninger.

Studerende fra Universitet eller jer der er under anden relevant uddannelse (psykologi, ergoterapeut etc.)

​I er velkommen til at sendes os en mail med en kort beskrivelse af jeres projekt, samt hvordan I tænker, vi kan hjælpe jer med viden om veteranindsatserne. I vil naturligvis modtage et svar tilbage om vi kan hjælpe jer.

Firmaer, foreninger og andre organisationer

​I er velkommen til at kontakte os med henblik på deltagelse i jeres arrangementer, hvor veteranindsatsen, Veteranhjem i Danmark eller Veteraner er et tema.

Vi tager ikke betaling for oplæg, men er altid lykkelige over at modtage bidrag eller donationer til vores aktiviteter på hjemmet. Alle bidrag går ubeskåret til aktiviteter for veteraner og pårørende.