Telefon: 51 21 23 24 | E-mail: [email protected]

Ferieophold og forplejning

Søg støtte til ferieophold og forplejning

Fonden Danske Veteranhjem uddeler legater med økonomisk støtte til et ferieophold i sommerhus. Et legat udgør et gavekort på 5.000 kroner til et sommerhusophold i Danmark og et gavekort på 1.500 kroner til forplejning.

Hvem kan modtage legat?

  • En person i den nære familie er veteran (barn, mor, far, fraskilte anerkendes også).
  • En veteran defineres som en person - som enkeltperson eller i en enhed – har været udsendt i mindst én international operation for det danske forsvar.
  • Veteranen er blevet fysisk eller psykisk skadet som følge af sin udsendelse.
  • En veteranfamilie kan kun modtage ét legat om året til ferieophold.
  • Veteranfamilien er indstillet til et legat af en fagperson fra Veterancenteret eller en leder fra et af veteranhjemmene.

Hvem kan indstille til legatet?

Det er kun medarbejdere fra Veterancenteret og ledere af veteranhjemmene der kan indstille veteraner til et legat til ferieophold.

Veteranen skal dog underskrive indstillingen og give samtykke til, at vi behandler oplysninger om personen selv og personens pårørende.

Fagpersonen sender sin indstilling til [email protected]. Der kan gå op til otte uger, før der kommer svar på din indstilling.

Hent indstillingsskema

Særligt for medlemmer af vores lokalforeningsbestyrelser

Er du veteran og medlem af lokalforeningsbestyrelsen til et af vores veteranhjem, så vær opmærksom på, at lederne af veteranhjemmene ikke kan indstille dig og din familie til et legat. Henvend dig til en fagperson fra Veterancentret.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Projektleder Mille Eldevig, hvis du har spørgsmål om legater. Skriv til [email protected]