Telefon: 51 21 23 24 | E-mail: [email protected]

Støt som frivillig

Støt som frivillig

Vi har brug for frivillige til de mange forskellige opgaver, der knytter sig til at drive et veteranhjem. Opgaverne spænder bredt fra at planlægge og afholde arrangementer og aktiviteter, udføre praktiske opgaver, yde støtte til veteraner og pårørende med udgangspunkt i deres behov, skabe hjemlig hygge og god atmosfære samt meget mere.

Din vigtigste opgave som vært i huset er din tilstedeværelse og et oprigtigt ønske om at gøre veteranhjemmet til netop dét frirum, som veteraner og deres pårørende har brug for.

Veteranhjemmet har som udgangspunkt åbent 24 timer i døgnet 365 dage om året.

Inden du starter som vært, afholdes en samtale med veteranhjemmets daglige leder. Samtalen er vigtig for at kunne matche dig og dine kompetencer og erfaringer med husets behov.

Der vil løbende blive afholdt sociale og kompetenceudviklende arrangementer for værter og frivillige, og vi håber, du har lyst til at yde et vigtigt stykke arbejde for Danmarks veteraner og deres pårørende.​​

Lyder det som noget for dig, skal du kontakte Veteranhjem Midtjyllands daglige leder.

Du må gerne være frivillig, selvom du står uden arbejde!

Modtager du dagpenge, pension, efterløn, kontanthjælp, revalidering, førtidspension, uddannelseshjælp eller arbejdsmarkedsydelser, må du gerne arbejde som frivillig. Nye regler giver mulighed for op til 15 timers frivilligt arbejde om ugen, inden der sker modtræk i din ydelse. Det kan være enkelte tilfælde, hvor frivilligt arbejde ikke matcher din personlige plan, så derfor er det altid en god idé at tale med din sagsbehandler, inden du siger ja.​​