Telefon: 51 21 23 24 | E-mail: [email protected]

Åbning af det første veteranhjem

Åbning af det første veteranhjem

Danmarks første Veteranhjem åbner

Tirsdag den 17. august 2010 åbner Veteranhjem Trekantsområdet, på adressen Ansgarsvej 4, 7000 Fredericia, som det første af 3 veteranhjem i Danmark.

Der har fra mange veteraners side længe været et stort ønske om, at få et veteranhjem, et sted hvor veteraner og deres pårørende kunne mødes under helt uformelle former og på deres egne præmisser. Med åbningen af Veteranhjem Trekantsområdet er det første skridt taget til at veteraner fra Region Syddanmark og den sydlige del af Region Midtjylland får rammerne og mulighederne for at alle veteraner og deres pårørende kan mødes for derigennem at styrke sammenhold og kammeratskab. Samtidig vil man fra veteranhjemmets side kunne imødekomme og afhjælpe nogle af de behov, der opstår som følge af tjeneste i forbindelse med udsendelse.

Veteranhjemmet vil fra åbningen være åbent 24 timer i døgnet 365 dage om året. Bemandingen varetages af frivillige fra Danske Soldater og Marineforeningers Fællesråd, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og andre med interesse for sagen.

​Programmet for dagen

Kl. 11:00 Underholder Fredericia Jernbaneorkester.

Kl. 11:15 Indtager de fremmødte faner deres plads.

Kl. 11:30 Indvier Forsvarsminister Gitte Lillelund Bech

Veteranhjemmet

Kl. 11:45 Udvalgte gæster får ordet.

Kl. 12:00 Hele huset kan besigtiges.

​Foruden repræsentanter fra Forsvarets top og det politiske liv, vil der også komme mange kommende brugere af vores veteranhjem til åbningshøjtidelighed.

Yderligere oplysninger:

Carl Bratved, Bestyrelsesformand Veteranhjem Trekantsområdet, telefon: 40 96 48 58