Klik her for at komme til forsiden
StartsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederFind vejRegler for hjemmetForumKalenderSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev TrekantsområdetTrekantområdets shelter.
København
Bliv støttemedlemVeteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Positive tiltag til VHKReferat fra Generalforsamling 24. april 2016Generalforsamling 2016Skib for veteranerReferat fra Ekstraordinær Generalforsamling 16/11-15Para foredrag ved Nicklas BjaalandMortens Aften 2015Skovtur - 21. november 2015Store klippe/klister/bagedag - Lørdag d. 5 dec.Juleaften på VHKBillard turneringIdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
Nyt fra forsvaretGalleriStøt som frivilligSponsorer
AalborgMidtjyllandOdenseOm FondenVærtskemaÅrsrapporterSommerlejer Frydenborg 2016

Veteranhjem Trekantområdets shelter.


Veteranhjem Trekantsområdet inviterer alle veteraner med pårørende til at benytte vores unikke shelter. 


Shelteret er beliggende i et skønt skovområde midt i Trekantsområdet (Vejle – Kolding – Fredericia). Nøjagtig position opgives ved booking.


Shelteret er bygget i privat fredsskov, efter dispensation fra Naturstyrelsen jf. Skovloven § 36.


Shelteret ejes af Veteranhjem Trekantsområdet.


Shelteret må kun benyttes af veteraner evt. sammen med pårørende. Shelteret er kun beregnet til ophold i kortere tid, max, 2 uger.


For at bruge shelteret skal man henvende sig ved Veteranhjem Trekantsområdet tlf. 2487 9121, e-mail trekant@veteranhjem.dk, hvor man får udleveret logbog, nøjagtig placering og nøgle til shelterets depotrum. 


Det er hensigtsmæssigt at aftale tid i forvejen.


Formålet med shelteret er at give veteraner mulighed for at trække sig tilbage i naturen for at finde fred og ro, hvorfor støjende adfærd er uønsket.


Ved ankomst til shelteret skal man kontrollere om brandsprøjte og reserve spand er fyldt (gælder ikke i frostperioder). Vand hentes i bækken.


Ved ankomst til shelteret skal man endvidere kontrollere, om der er ryddet op og rengjort efter foregående brugere, eller om der har været uvedkommende i området som har ødelagt noget. Eventuelt hærværk eller skader meldes til daglig leder på Veteranhjemmet.


Der må tændes bål på bålstedet indenfor betonringen. Der må opsamles brænde i skoven. Hvis man bruger af det indsamlede brænde, der er oplagt under udhænget, bedes man indsamle mindst lige så meget brænde, så der hele tiden er tørt brænde til de næste brugere af shelteret. Målet er, at hele udhænget er fyldt med tørt brænde. Brædder og tømmer, der er oplagret under shelteret, må ikke anvendes som brænde.


I depotrummet er der materiel, der må benyttes under opholdet. Rengør efter brug og hæng/læg venligst alt på plads inden afrejse. Mangler meldes til daglig leder på Veteranhjemmet.


Ved afrejse:

- er al ild slukket?
- er alt materiel rengjort og hængt på plads i depotrummet?
- er brandspanden og reservespand fyldt (ikke i frostperioder)?
- er der rent og fejet i toilethuset?
- er der håndsprit og toiletpapir i toilethuset?
- er vandsprøjten i toilethuset fyldt (ikke i frostperioder)?
- er gulvene i shelterrummene fejet?
- er borde, bænke og taburettet lagt ind i shelteret, på siden?
- er flaget taget ned?

Tag affald med hjem (kan afleveres på veteranhjemmet) og sæt ny affaldssæk i stativet.

Aflever logbog og nøgle på veteranhjemmet.


Vi håber, at du vil få et godt ophold i skoven.