Klik her for at komme til forsiden
StartsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederFind vejRegler for hjemmetForumKalenderSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev TrekantsområdetTrekantområdets shelter.
København
Bliv støttemedlemVeteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Positive tiltag til VHKReferat fra Generalforsamling 24. april 2016Generalforsamling 2016Skib for veteranerReferat fra Ekstraordinær Generalforsamling 16/11-15Para foredrag ved Nicklas BjaalandMortens Aften 2015Skovtur - 21. november 2015Store klippe/klister/bagedag - Lørdag d. 5 dec.Juleaften på VHKBillard turneringIdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
Nyt fra forsvaretGalleriStøt som frivilligSponsorer
AalborgMidtjyllandOdenseOm FondenVærtskemaÅrsrapporterSommerlejer Frydenborg 2016

Løbelyst

Som noget nyt gennemfører Veteranhjemmet forskellige løb både nær og fjern. Dette gøres for at synliggøre hjemmet, men mest af alt for at veteraner, de pårørende samt værter og andre kan få en god social oplevelse.


Synliggørelsen sker ved at løberne løber i en refleks veste med trykket VETERAHJEM TREKANTSOMRÅDET på ryggen samtidig med at de er tilmeldt for Veteranhjemmet Trekantsområdet. Vi gør ikke så meget ud af, at få en placering blandt de første, men kunne godt tænke os oftest at være det største hold hvilket indtil nu er lykkedes hver gang. 


Folk spørger ind til hvad vi er for nogle, hvilket også er formålet. Fremover vil vi se om vi kan få en enkelt vært eller to med som ikke løber. De skal være behjælpelig med at dele visitkort ud de rette steder og være med til at forklare hvem vi er og hvad vi står for.


Nedenfor kan ses hvilke løb vi har deltaget i og hvilke vi agter at gennemføre indtil AUG 2012.


Taulov løbet 10 KM

Følgende deltog: Allan Lyager, Frans Simonsen, Hardy Christian Evers,  Jacob Granhøj, Kenneth Jensen, Kurt Brantner, Michael Bruhn, Miranda Ottesen, Søren RanzauRuten var af en moderat model med to lette stigninger og to af de lidt hårdere af slagsen. For nogle af vore løbere var det den første officielle 10 KM nogensinde hvilket ikke kunne ses overhovedet. Alle gik til den og tiderne var – selvom det ikke betyder noget - faktisk temmelig gode. Taulov motion har fundet ud hvem vi er og har udtalt sig at de gerne så os vende tilbage næste år.  


Gårslev løbet 10 KM

Følgende deltog: Miranda Ottesen, Jens Peter Løper, Allan Lyager, Søren Ranzau, Kenneth Jensen, Kurt Brantner, Enrico Steppat Laursen, Heino Nielsen, Michael Bruhn.Ruten var en let model men for nogle lidt kedelig. Løbet var i hvert fald godt planlagt og stemningen rigtig god. Veteranhjemmet blev nævnt op til flere gange i stor mund (højtalere). Også her gjorde vi opmærksom på os selv men vigtigst af alt, så have alle løbere en god oplevelse hvorfor vi helt sikkert også vender tilbage til næste år. En speciel tak skal her lyde til Anette Krogh som stillede sig selv til rådighed som chauffør. Hun havde af hendes chef fået stillet en militærvogn til rådighed hvorfor der også skal lyde en stor tak til Torben Bundsgaard fra hjemmeværnet.   


Kommende løb:

Veteranhjemmet har planlagt at gennemføre kommende løb som nedenfor anført.


Århus ½ maraton den 03 JUN 2012 i Århus. Distance 21 KM. Sidste tilmelding 28. maj til kurt@brantner.dk


Vejleløbet den 03 JUN 2012 i Vejle. Distance 3,4 KM – 5,2 KM – 10 KM. Sidste tilmelding 28. maj til kurt@brantner.dk


Tour de Munkebjerg den 28 JUN 2012 i Vejle. Distance 6,3 KM med 1,5 KM 12 % stigning. Sidste tilmelding 22. juni til kurt@brantner.dk


Vestkystløbet den 10 JUN 2012 i Esbjerg. Distance 4,8 KM eller 9,2 KM. Sidste tilmelding 04 juni til kurt@brantner.dk


Taulov Løbet den 25 MAJ 2012 i Taulov. Distance 4,2 KM. Sidste tilmelding 28. maj til kurt@brantner.dk Nærmere vil tilgå vores hjemmeside inden længe.  


Tilmelding sker til kurt@brantner.dk


Håber på stor deltagelse.


Med venlig hilsen

Veteranhjem Trekantsområdet.