Nytårshilsen fra fonden

Kære alle

Alle frivillige på vores tre veteranhjem ønskes en rigtig glædelig Jul samt et godt og lykkebringende Nytår.

Samtidig vil Fonden Danske Veteranhjem gerne takke for den store indsats, I alle har ydet i det forløbende år. Jeres bidrag til, at veteranerne nu har fået et samlingssted, er uvurderlig og påskønnet, både af veteraner og af pårørende. Mange veteraner og pårørende har allerede nydt godt af jeres indsats – og i 2011 vil endnu flere trække på jeres helt enestående arbejde.

I Fonden er vi helt bevidst om, at det ikke har været, og formentlig stadig ikke er, nogen let opgave – vi er stadig i en fase, hvor udviklingen er et af nøgleordene. Der stilles endog meget store krav til jeres indsats og fleksibilitet, men jeg er sikker på, at vi i løbet af 2011, med en fæles indsats, vil bringe veteranhjemmene et skridt videre i opbygning og drift - til gavn og glæde for endnu flere veteraner og pårørende.

Jeres indsats har vakt opmærksomhed både hos veteraner, pårørende, i befolkningen generelt, i ministerier og selv pressen har fået øje på den indsats I gør. Det kan I alle være stolte over.

​Veteranhjemmene og den indsats I gør, er nu en integreret og væsentlig del af veteranpolitikken, der i 2011 skal være fuldt implementeret. Det vil forhåbentligt gøre jeres arbejde lettere – men I skal bestemt også tage det som et klart udtryk for, at der er bred opbakning og påskønnelse af jeres indsats.

Til jer alle – En rigtig glædelig Jul samt et godt og lykkebringende Nytår – og tak for indsatsen i 2010.

Med venlig hilsen

Jan Brun Andersen

Formand Fonden Danske Veteranhjem​

Kontakt Fonden​

Telefon:​ 51 21 23 24

Kontakt København​​

Telefon: 40 40 11 96

Kontakt Trekantsområdet​

Telefon: 24 87 91 21

Kontakt Midtjylland​

Telefon: 20 14 99 05

Kontakt Odense​

Telefon: 51 72 73 32

Kontakt Aalborg​

Telefon: 28 55 01 22