Klik her for at komme til forsiden
 
StartsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederFind vejRegler for hjemmetForumKalenderSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev TrekantsområdetTrekantområdets shelter.
København
Bliv støttemedlemVeteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Positive tiltag til VHKReferat fra Generalforsamling 24. april 2016Generalforsamling 2016Skib for veteranerReferat fra Ekstraordinær Generalforsamling 16/11-15Para foredrag ved Nicklas BjaalandMortens Aften 2015Skovtur - 21. november 2015Store klippe/klister/bagedag - Lørdag d. 5 dec.Juleaften på VHKBillard turneringIdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
Nyt fra forsvaretGalleriStøt som frivilligSponsorer
AalborgMidtjyllandOdenseOm FondenVærtskemaÅrsrapporterSommerlejer Frydenborg 2016

Støt som frivillig

Vi har brug for frivillige til de mange forskellige opgaver, der knytter sig til at drive en veteranhjem. Opgaverne spænder bredt fra at planlægge og afholde arrangementer og aktiviteter, udføre praktiske opgaver, yde støtte til veteraner samt pårørende i forhold til deres behov, skabe hjemlig hygge og god atmosfære og meget mere.


Din vigtigste opgave som vært i huset er din tilstedeværelse og et ønske om at gøre stedet til netop det frirum, som veteraner og deres pårørende har brug for.


Veteranhjemmet har åbent 24 timer i døgnet – 365 dage om året. Dvs. at der altid er mindst en vært i huset.


Inden du starter som vært, indkaldes du til en samtale med den daglige leder. Samtalen er vigtig for at kunne matche dig og dine kompetencer og erfaringer med huset behov og formål.

 

Du må gerne være frivillig, selvom du står uden arbejde!


Modtager du dagpenge, pension, efterløn, kontanthjælp, revalidering, førtidspension, uddannelseshjælp eller arbejdsmarkedsydelse må du gerne arbejde som frivillig. Nye regler giver mulighed for op til 15 timers frivilligt arbejde om ugen inden der sker modtræk i din ydelse. Der kan være enkelte tilfælde, hvor frivilligt arbejde ikke matcher din personlige plan, og derfor er det en god ide at tale med din sagsbehandler, inden du siger ja. 


Udfyld rubrikkerne nedenfor, hvis du gerne vil være frivillig. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

Navn  *
Telefon nr.  *
E-mail  *