Husregler​ - "De 10 bud"

Veteranhjem København er et fristed for en broget skare af mennesker, som alle skal kunne slappe af og føle sig trygge på veteranhjemmet. Derfor har vi en række simple husregler, som alle skal overholde. Bryder du disse husregler, forbeholder vi os retten til at bortvise dig – i værste fald med efterfølgende karantæne.

1. Som veteran får man indimellem en mavepuster af tilværelsen. Men vi tolererer ikke, at du opfører dig truende eller voldeligt over for dine medveteraner, de frivillige, de ansatte eller besøgende på veteranhjemmet.

2. Tyveri er ødelæggende for tilliden, og derfor stjæler vi naturligvis hverken fra hinanden, eller fra veteranhjemmet.

3. Det er ikke tilladt at medbringe eller indtage alkohol på veteranhjemmets matrikel – heller ikke på dit værelse. Får du en tår over tørsten ude i byen, opfordres du ved hjemkomst på veteranhjemmet, til at udvise hensyn til de øvrige brugere og beboere.

4. Det forbudt at besidde eller indtage nogen former for euforiserende stoffer på VHK.

5. Vi har nultolerance over for bilkørsel i påvirket tilstand. Det er uansvarligt overfor dine medmennesker, og vi kontakter uden tøven Politiet hvis vi oplever det. Vi vil dog gerne undgå at skulle involvere Politiet, og ved mistanke spørger vi i stedet til din tilstand – hellere en gang for meget, end en gang for lidt.

6. Vi forventer at du behandler inventaret på veteranhjemmet ordentligt, og rydder op efter dig selv. Husk, at VHK er et hjem som du deler med andre.

7. Rygning må kun foregå udendørs, hvorefter skoddet skal i askebægeret.

8. Med undtagelse af servicehunde er det ikke tilladt at holde husdyr på VHK. Hunde må gerne komme på besøg, men skal i så fald vise hensyn, og må ikke være i møblerne. Ved eventuelle konflikter har servicehunde fortrinsret. Hundenes ejere har i alle situationer ansvaret for deres hundes opførsel og efterladenskaber i haven.

9. Du må ikke have overnattende gæster på besøg på veteranhjemmet.

10. Hvis dit ophold viser sig at blive længerevarende, skal du sammen med daglig leder udarbejde en plan for det fremtidige forløb.​

Bestyrelsen & Daglig leder

Kontakt Fonden​

Telefon:​ 51 21 23 24

Kontakt København​​

Telefon: 40 40 11 96

Kontakt Trekantsområdet​

Telefon: 24 87 91 21

Kontakt Midtjylland​

Telefon: 20 14 99 05

Kontakt Odense​

Telefon: 51 72 73 32

Kontakt Aalborg​

Telefon: 28 55 01 22