​Husk at der er aftensmad næsten hver mandag hele året på VHK kl 18.00 og pandekager + friskbagt brød næsten hver onsdag morgen kl. 8.30. Dagen ret mm. bliver annonceret på vores Facebookside (klik her), samt støttesiden (klik her), hvor du også skal tilmelde dig. 

VHK er begyndt at afholde pårørende arrangementer, hvor vi meget gerne vil mødes med pårørende i et fortroligt forum. Fra Veteranhjemmets side, er vi bevidste om at der bag en veteran, ofte er nogle pårørende som til tider kan være klemt. Derfor vil vi fra veteranhjemmets side, gør vores for at danne et rum, hvor fortrolighed, sparring og nærvær er omdrejningspunktet. Vi afholder derfor pårørendearrangmenter, hvor vi inddrager et rum på veteranhjemmet, hvor der kan tales i fortrolighed, og hvor det kun er pårørende der har adgang. Vi har erfaret at det kan give lidt luft, at vide at man ikke er alene og samtidig erfaringsudveksle og videndele med andre der er i samme båd.

Det er vigtigt at vi fra veteranhjemmets side værner om denne fortrolighed, og vi sætter en ære i det.

​Hold øje med datoerne, for kommende arrangementer, som bliver annonceret på Facebook, og man er altid velkommen til at deltage, uanset om man har annonceret deltagelse på facebook eller ej.

Kontakt Fonden​

Telefon:​ 51 21 23 24

Kontakt København​​

Telefon: 66 11 00 66

Kontakt Trekantsområdet​

Telefon: 24 87 91 21

Kontakt Midtjylland​

Telefon: 20 14 99 05

Kontakt Odense​

Telefon: 51 72 73 32

Kontakt Aalborg​

Telefon: 28 55 01 22