Klik her for at komme til forsiden
StartsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederFind vejRegler for hjemmetForumKalenderSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev TrekantsområdetTrekantområdets shelter.
København
Bliv støttemedlemVeteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Positive tiltag til VHKReferat fra Generalforsamling 24. april 2016Generalforsamling 2016Skib for veteranerReferat fra Ekstraordinær Generalforsamling 16/11-15Para foredrag ved Nicklas BjaalandMortens Aften 2015Skovtur - 21. november 2015Store klippe/klister/bagedag - Lørdag d. 5 dec.Juleaften på VHKBillard turneringIdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
Nyt fra forsvaretGalleriStøt som frivilligSponsorer
AalborgMidtjyllandOdenseOm FondenVærtskemaÅrsrapporterSommerlejer Frydenborg 2016
 

Kommende aktiviteter

Løbeklubben har planer om at deltage i løbene nedenfor. Der vil komme yderligere information ud her på siden, på opslagstavlen på VHK samt på Facebook efterhånden som løbene nærmer sig. Der vil som udgangspunkt være en egenbetaling til løbene. Ønsker du at deltage send en mail til m-reg@veteranhjem.dkeller tag fat i kontaktpersonen på løbet.

 

Griseløb/Den Grønne Halvmaraton 24.03.2013

Året første løb. Forårets Griseløb er et sikkert tegn på, at nu er vinteren omme. Så glæd dig til at blive en del af det store løberfelt ved Rundforbi. Der kan løbes 5 km, 10 km eller ½ maraton. Læs mere på:

http://www.griseloebet.dk/

Kontaktperson: Dennis Dencker

 

BT Halvmaraton

Der er allerede tilmeldt et par veteraner til dette klassiske løn. Læs mere på: http://http://www.bthalvmarathon.dk/

Kontaktperson: Kim Eg Thygesen

 

Hærløbet 25.04.2013

Vi håber kadetterne på Hærens Officerskole igen i år laver Hærløbet. Vi deltog med stor succes i 2012 og ønsker igen at stille med en masse løbere og heppere. Overskuddet fra løbet går til veteraner. Der kan løbes 5 eller 10 km.

Læs mere på: http://www.forsvaret.dk/HO/HAERLOEBET2012/Pages/default.aspx

Kontaktperson: Christina Hviid Mailund

 

Københavns maraton 19.05.2013

Dette er jo en klassiker. Vi håber rigtigt mange har lyst til at prøve sig selv på denne distance. Har du ikke prøvet det før har vi gode erfaringer med at finde makkerpar der kan støtte hinanden gennem løbet. Læs evt. beretningen fra Berlin maraton 2012. Læs mere på:

http://www.copenhagenmarathon.dk/

Kontaktperson: Kristian Nolan

 

Frederiksberg natløb JUN 2013 (dato ikke udmeldt endnu)

Lokalt løb på Frederiksberg. Man løber gennem ZOO og siger godnat til dyrene. Et meget hyggeligt løb med masser af opbakning fra Frederiksberg borgerne. Der kan løbes 5 eller 10 km.

http://www.natlob.dk/

Kontaktperson: Christina Hviid Mailund

 

Nordic Race JUN 2013 (dato ikke udmeldt endnu)

Nordic Race er et 6,5 km langt forhindringsløb, designet af professionelle soldater, ekstremsportsudøvere, og fysioterapeuter. De skriver ”Konstant varierende forhindringer, et utilregneligt underlag og et til tider ubarmhjertigt terræn sørger for, at du benytter dine muskler såvel som dine sanser maksimalt. Vi har ikke sparet på noget – så det får du heller ikke lov til!”

http://www.nordicrace.dk/

Kontaktperson: Dennis Dencker

 

Bornholms Landbrug maraton & 100 km

Dette er et ultraløb. Der er mulighed for at løbe forskellige distancer: 100 km Bornholm rundt med start på Tejn Havn og mål i Tejn Havn. Maraton med start fra Bodilsker skole og mål i Tejn Havn 4x25 km stafetløb Bornholm rundt med start på Tejn Havn og mål i Tejn Havn. ½ maraton med start kl. 14.30 fra Listed og mål i Tejn Havn.

http://www.motionslob.dk/l%C3%B8bskalender/bornholms-landbrug-marathon-100-km-1

Kontaktperson: Per Larsen

 

Kastelløbet 20.08.2013

Løbet foregår i de smukke omgivelser på Kastellet og er organiseret ved hjælp af frivilligt arbejde og sponsorer og overskuddet går direkte til støtteformålet. Støtte formålet i 2013 er ikke offentliggjort men vil være indenfor veteranområdet. Der kan løbes 5 eller 10 km.

http://kastellobet.dk/

Kontaktperson: Chris Agerkvist

 

DHL-stafetten 30.08.2013

Deltagelse i dette løb er blevet en fast tradition på VHK. Igen i år stiller vi med telt, grill og hygge. Løbet er en stafet 5x5 km. Vi forventer at stille med 3-4 hold. Heppere og hang-arounds hygger i teltet.

Kontaktperson: Chris Agerkvist og Christina Hviid Mailund

Læs mere på:

http://dhlstafetten.dk/DHL_Stafetten_Koebenhavn.asp

 

Powerade – København halvmaraton 15.09.2013

Endnu en klassiker. Vi håber at stille et godt hold af løbere og hjælpere. Læs mere på:

http://kobenhavnhalvmaraton.dk/

Kontaktperson: Kim Eg Thygesen

 

VM I halvmaraton 29.03.2014

Vi har allerede nu sikret os 10 pladser til denne kæmpe event. Vi glæder os meget til at deltage og ser frem til at brag at et løb. Kom i gang med træningen og deltag! Læs mere på:

https://www.facebook.com/VMHalvmaraton2014

Kontaktperson: Morten Hindberg

 

Ud over disse løb går nogle af vores løbere med tanker om at deltage i løbene nedenfor. Der er ikke lagt konkrete planer. Men kontakt dem hvis du synes idéen er fed og gerne vil tage udfordringen op:

 

Loch Ness marathon 29.09.2013

Læs mere på:

http://www.lochnessmarathon.com/

Kontaktperson: Kim Eg Thygesen

 

US Marinecorp marathon – engang i fremtiden…

Læs mere på:

http://www.marinemarathon.com/

Kontaktperson: Per Larsen

 

Går du med tankerne om at deltage i et løb og synes du det kunne være sjovt at løbe sammen med andre veteraner, så kontakt løbeklubben og finder ud af noget.