Klik her for at komme til forsiden
StartsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederFind vejRegler for hjemmetForumKalenderSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev TrekantsområdetTrekantområdets shelter.
København
Bliv støttemedlemVeteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Positive tiltag til VHKReferat fra Generalforsamling 24. april 2016Generalforsamling 2016Skib for veteranerReferat fra Ekstraordinær Generalforsamling 16/11-15Para foredrag ved Nicklas BjaalandMortens Aften 2015Skovtur - 21. november 2015Store klippe/klister/bagedag - Lørdag d. 5 dec.Juleaften på VHKBillard turneringIdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
Nyt fra forsvaretGalleriStøt som frivilligSponsorer
AalborgMidtjyllandOdenseOm FondenVærtskemaÅrsrapporterSommerlejer Frydenborg 2016
 

Løbeklubben

 

VHK's løbeklub

VHK's løbeklub er for alle - veteraner, pårørende og frivillige - der har lyst til at komme i gang med at løbe eller som godt kunne tænke sig at have nogle at løbe sammen med. Vi mødes hver lørdag kl. 9 og løber en tur i Frederiksberg have og Søndermarken. Vi løber i forskellige grupper alt efter dagsformen gerne 3, 5 eller 7 km.

 

Efter løbeturen mødes vi på hjemmet til en kop kaffe og lidt brød. Vi lægger stor vægt på at alle kan være med og at det skal være sjovt at løbetræne. Den sociale del af løbetræningen og hyggen bagefter er derfor prioriteret højt.

Vi planlægger på at deltage i en række løb, læs mere om dette under punktet - kommende aktiviteter. I 2012 har vi blandt andet deltaget i Hærløbet, DHL-stafet, Berlin maraton og Skovmaren. Læs mere om dette i beretningerne eller på Facebook gruppen "VHK løbeklub" – vi opdaterer begivenhederne løbende!

Hvis det er et stykke tid siden du sidst har løbet, er der mulighed for, vi hjælper dig med at få tilrettelagt et træningsforløb, så du kan komme godt i gang med træningen.

Vi glæder os til at se dig!"

 

Kontakt person Dennis Dencker: nf_kbh@veteranhjem.dk 

 

Løb i Frederiksberg have

Løb i Frederiksberg have