Klik her for at komme til forsiden
StartsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederFind vejRegler for hjemmetForumKalenderSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev TrekantsområdetTrekantområdets shelter.
København
Bliv støttemedlemVeteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Positive tiltag til VHKReferat fra Generalforsamling 24. april 2016Generalforsamling 2016Skib for veteranerReferat fra Ekstraordinær Generalforsamling 16/11-15Para foredrag ved Nicklas BjaalandMortens Aften 2015Skovtur - 21. november 2015Store klippe/klister/bagedag - Lørdag d. 5 dec.Juleaften på VHKBillard turneringIdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
Nyt fra forsvaretGalleriStøt som frivilligSponsorer
AalborgMidtjyllandOdenseOm FondenVærtskemaÅrsrapporterSommerlejer Frydenborg 2016

Nyhedsbrev Marts 2014

Nyhedsbrev Marts 2014.

Så er der atter lidt nyt til alle brugere og frivillige på Veteranhjem København.

Vi havde bestyrelsesmøde d. 11 marts og har haft husmøde den 12. marts, så der er lidt af hvert fra begge møder.

 

Beboerne på VHK har taget initiativ til at få sat morgenrengøringen i system. Det sker ved, at når beboerne mellem kl. 07.00 og 11.00 gør rent, så skriver de det rengjorte område på en liste, som Michael på værelse 1 har, og efterfølgende kvitterer enten Michael eller værten på sedlen. På denne måde sikrer vi, at alle deltager i rengøringen.

Vi synes, det er et meget fint initiativ, som beboerne har taget og bakker fuldt op om det. Såfremt en beboer ikke deltager i rengøring falder der i første omgang en advarsel og ved gentagelse af manglende rengøring vil det medføre en bortvisning.

 

På fredag d. 21. marts kl. 13.45 til 15.00 får vi besøg af en Bosnisk delegation. Besøget er en del af en uges program, hvor Veterancentret er vært for en delegation fra Bosnien, der ønsker at se, hvordan man i Danmark klarer overgangen fra militæret til det civile liv.

Jan Brun tager imod delegationen og Vibeke Holmfred er tovholder på lidt lækkert til vores gæster. Kom ned og hils på og tag godt imod vores gæster.

 

Vi har købt en stor portion brænde. Det er nu båret ind og stablet pænt. Vi opfordrer til, at man tænker sig om, inden man tænder op i brændeovnen. Det er ikke nødvendigt at have brændeovnen tændt døgnet rundt og fyld kun 1 stykke brænde i ad gangen, når den er tændt. Brændet skulle gerne holde i lang tid.

 

Desværre er vores cykel, som vi fik doneret af Kvickly, forsvundet. Hvem ved, hvor den er henne????

 

Veteranhjem Ålborg har arrangeret veterangames og sendt invitation ud til os alle sammen. Veterangames kommer til at foregå fra den 4 til 7 maj i Ålborg. Udover hygge og samvær med andre veteraner, skal der dystes i discipliner som øksekast, dart, bueskydning og minigolf. Der arrangeres udflugt og besøg i svømmeland. Der kommer meget snart et opslag på opslagstavlen med alt om tilmelding osv. Håber at se mange fra VHK til veterangames i Ålborg.

 

Vores socialrådgiver, Eske, der i en periode har haft fast plads på VHK hver torsdag, kommer ikke længere fast på VHK. Eske vil kigge ind forbi en gang imellem, og ellers blot komme, når vi kalder på ham. Til gengæld har Eske lovet at kigge forbi et værtsarrangement og fortælle lidt mere om, hvad en socialrådgiver laver og hvad vi på VHK kan bruge ham til.

 

Som mange af jer ved, at har vi søgt en fond om penge til et nyt køkken. Tegningerne til det køkken vi gerne vil have, hænger på opslagstavlen. Vi har endnu ikke fået noget svar fra den fond, vi har søgt.

 

Til alle jer, der har hund med på VHK. I må meget gerne lige gå en runde i haven, der ligger en del hunde ”høm hømmere” især nede bag i haven ved træningsstativet. Husk også – at uanset om man bor hos os eller ej, hvis man har sin hund med på VHK, så tag lige og giv et nap med rengøringen – hunde sviner lidt mere og især nu her i fælde-sæsonen.

 

Vi pønser på at lave en rengørings/oprydnings/reparation/have dag meget snart. Den første dato, vi havde fundet, viste sig at være midt i bornholmer turen – så vi roder lige efter en ny dato, men melder det ud, så snart vi har fundet en god dag. Vi håber selvfølgelig at i alle sammen kommer og giver et nap med. Helle har lovet at hun vil trylle til de flittige.

 

Vi har fået sat en stor projektør op ud mod parkeringspladsen. Man tænder den lige ved døren ind til TV-stuen og så slukker den automatisk efter 10 minutter.

 

På husmødet talte vi meget om omgangstonen på VHK. Vi skal huske at holde en pæn tone og tale og behandle hinanden ordentligt. Det er ok at sige fra, hvis man ikke bryder sig om tonen. Vi løber ikke med sladder og taler ikke grimt om nogen – heller ikke om dem, der ikke er tilstede.

Nøgleordet hos os er gensidig respekt – også respekt for, at vi måske ikke har samme holdninger, meninger og grænser.

 

Vi har masser af planer om aktiviteter det næste stykke tid – nogen er planlagt og andre er vi i gang med at planlægge. Her er nogle af de planer, vi har:

 

Marts:

18. marts Værtsaften på HO.

22 .marts. Curling

25. marts besøg F.C. Nordsjælland

29. marts Skydebanedag. (Dennis arrangerer og der kommer snart nyt ud om det)

Besøg på Lousiana. (Fristil arrangerer - Detaljer meldes snart ud)

 

April:

3 – 6 april Bornholmer tur

7. april bestyrelsesmøde

10. april Generalforsamling

15. april værtsaften på HO

Mountainbike tur i Hareskoven (Fristil arrangerer)

Cowboy for en dag (Gitte arrangerer)

 

Maj:

4 – 7 maj Veterangames i Ålborg.

20. maj Værtsaften på HO.

Derudover har vi jo hver eneste uge:

Tirsdage – Spinning

Fredage – Fægtning

Lørdage – løbeklub

F.C. Granatchok

 

Til slut er her bestyrelsens aktionsliste:

Modernisering af køkken - Freddy

Skur bygges (bliver først gjort til foråret) – Gittes far

Hegn ved Køkken (Bliver først gjort til foråret) - Freddy

Jens Crone bedes tage kontakt til de værter, der ikke tager vagter. - Gitte

Brug af HO til fitness træning - Jan

Kort til ZOO, Tivoli - Gitte

Skaffe feltsenge - Gitte

Indhente tilbud på skabe med hængelås - Gitte

Værtsdag i efteråret - Gitte

Oplæg til frivillig portal - Freddy

Yoga instruktør til VHK - Gitte

Indkøbe nye computere med høretelefoner + en printer - Dennis

Penge over på Freddys købekonto - Gitte