Klik her for at komme til forsiden
StartsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederFind vejRegler for hjemmetForumKalenderSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev TrekantsområdetTrekantområdets shelter.
København
Bliv støttemedlemVeteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Positive tiltag til VHKReferat fra Generalforsamling 24. april 2016Generalforsamling 2016Skib for veteranerReferat fra Ekstraordinær Generalforsamling 16/11-15Para foredrag ved Nicklas BjaalandMortens Aften 2015Skovtur - 21. november 2015Store klippe/klister/bagedag - Lørdag d. 5 dec.Juleaften på VHKBillard turneringIdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
Nyt fra forsvaretGalleriStøt som frivilligSponsorer
AalborgMidtjyllandOdenseOm FondenVærtskemaÅrsrapporterSommerlejer Frydenborg 2016

High Roping

 

High Roping på Urban Ranger Camp
Stemningen var lidt pudsig da vi onsdag d. 18. december forlod VHK for at tage til Urban Ranger på Refshaleøen for at afprøve vores fysiske og mentale overskud ved at bevæge os rundt i en af B&W's gamle haller i 50 meters højde - der er højt ned!!


Allerede ved tilmeldingen var der et par stykker som meldte ud, at det ikke var sikkert, at de rent faktisk ville komme op på grund af højdeskræk.


Selve området sætter stemningen. Det er råt - mega råt. Instruktøren Mikkel bød os velkommen og satte scenen ved at medgive, at det at bevæge sig rundt i 50 meters højde, er grænseoverskridende både fysisk og mentalt. For selvom man er forsvarligt sikret med indtil flere sikkerhedsliner, så er det bare ikke naturligt at "kravle" rundt deroppe under loftet. De fysiske udfordringer består i at der er 28 forskellige baner der skal forceres og ens krop kommer ud i flere uvante situationer/stillinger.


De ellers kække drenge blev mere og mere stille i takt med at vi blev iklædt sikkerhedsseler, afprøvede udstyret og derefter kørt op med vareelevatoren til første bane - de få kække bemærkninger der trods alt kom - blev tavst og ikke-venligt modtaget!!


Mikkel sendte os afsted med et stort smil og en salut om, at han nok skulle komme og hente os ned hvis nogen skulle gå helt i stå (lammet af skræk) - men han ville først hente folk ned hvis der kom tårer!! Flink mand - Der kom ingen tårer (pyha for det!) men en del eder og forbandelser røg gennem luften når der ellers var overskydende luft til det.


"Hold da kæft hvor er jeg bare ude af min comfort zone lige nu øv øv! Jeg kvæler den næste der kommer med en eller anden lam bemærkning om at man bare skal lade være med at kigge ned "
"Jeg stopper altså nu - jeg tager f..... ikke flere baner !!!"
Alligevel gennemførte alle mindst 2 baner - fra den ene ende af hallen til den anden og så tilbaws igen. Der var en god stemning trods forbandelserne og alle tog sig pænt af hinanden. Dem der stod af tidligt, sad og hyggede sig med vores medbragte kaffe mens de kunne sidde i kaffestue og holde øje med de sidste, som gik hele vejen.


Det var en kanon dag og alle vendte sejrige tilbage efter en velfortjent pizza på vejen hjem.
Nogle er klar til endnu en omgang mens enkelte mente, at nu havde de prøvet dét!!!!! Vi får se om de ikke kan overtales til en tur mere!!!!!


Hilsen Vibeke H.