Klik her for at komme til forsiden
StartsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederFind vejRegler for hjemmetForumKalenderSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev TrekantsområdetTrekantområdets shelter.
København
Bliv støttemedlemVeteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Positive tiltag til VHKReferat fra Generalforsamling 24. april 2016Generalforsamling 2016Skib for veteranerReferat fra Ekstraordinær Generalforsamling 16/11-15Para foredrag ved Nicklas BjaalandMortens Aften 2015Skovtur - 21. november 2015Store klippe/klister/bagedag - Lørdag d. 5 dec.Juleaften på VHKBillard turneringIdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
Nyt fra forsvaretGalleriStøt som frivilligSponsorer
AalborgMidtjyllandOdenseOm FondenVærtskemaÅrsrapporterSommerlejer Frydenborg 2016

Nyhedsbrev sep 2013   Nyhedsbrev – September 2013 – VHK

 

Kære alle sammen.
Så er sommeren ved at vise sig i de smukke efterårsfarver og det er igen blevet tid til at nyhedsbrev.
Jeg beklager, at nyhedsbrevet har været længe undervejs, men nogengange overhaler virkeligheden de gode intentioner. Men her er det i hvert fald. God læselyst.

Allerførst lidt fra vores sidste husmøde i august.

 

• Formanden orienterede om turen til Frydenborg Sommerler. God oplevelse for alle deltagere og der vil givet komme flere deltagere næste år.

 

• Da vi var ude og besøge Frellsen Kaffe for at takke for kaffemaskinen, fik vi en aftale med billig leverance af kaffe til VHK. Så for fremtiden er der kaffe af rigtig god kvalitet i vores kaffemaskine.

 

• Der har været arrangeret en fisketur for veteranerne. Der var desværre ikke så stor tilslutning til turen. Ellers en god tur og der blev fanget mange fisk.

 

• Kanoturen i Sverige blev en succes hos alle de veteraner, der deltog.

 

• Økonomisk overblik for veteraner forsætter. Der er flere veteraner, der har fået hjælp til deres økonomi. Ordningen fortsætter og veteranerne kan henvende sig med stort og småt.

 

• Der er et ønske om, at der kan tilknyttes en socialrådgiver til VHK, på samme måde som økonomisk overblik. Gitte undersøger, om dette er muligt.
 

• Vi har den 14. August modtaget en cykel fra Kvickly på Falkoner Alle. Cyklen står i haven og kan lånes af alle.  


• Der lægges snart budget for 2014 og veteranerne opfordres til, at kommen med ønsker og forslag til arrangementer, der kunne have interesse. Forslag afleveres til bestyrelsen senest 1. oktober.

 

• Træningsbane gøres færdig. Jacob sættes på projektet. A.B. vil gerne hjælpe til.

 

• Projekt skur startes op. Adrian, Denis og Bob sætter projektet i gang.

 

• Alle kvitteringer ved indkøb skal have navn på forretningen og forretningens CVR nummer. Dette er meget vigtigt af hensyn til dokumentation i regnskabet og i forhold til momsafregning.

 

• Der blev diskuteret om man kunne have en bil/rugbrød tilknyttet VHK. Der er forskellige problematikker omkring dette, blandt andet driftsudgifter og derfor er forslaget indtil videre sat på stand by. 

 

• Silvan i Vanløse har doneret en stor gasgrill til VHK.

Udover dette har august budt på rigtig mange aktiviteter.
Der er gået ECCO Walkathon, vi har deltaget ved Maritime dage i Korsør, har løbet DHL-stafet, haft 3 års fødselsdag og vi har været vært ved Ride4Rehabs start. Så har det været flagdag, hvor vi igen i år markerede os flot på Frederiksberg Rådhus.
Alt i alt er der sket en masse på og omkring veteranhjemmet – tusind tak til alle dem, der var med til at trække det store læs, for at få det hele til at fungere.

Desværre har vi også haft oplevelsen, at vores pengekasse er blevet stjålet. Efter at vi ikke havde nogen pengekasse, blev pengene fra sodavandskassen lagt i den aflåste postkasse i stedet for. Desværre har vi lige konstateret, at disse penge nu også er blevet stjålet. Så vi bliver desværre nødt til at opfordre jer alle sammen til at passe på jeres værdigenstande på veteranhjemmet – vi har en enkelt imellem os, der ikke kender forskel på dit og mit. Ærgeligt, at det skal være sådan.

I denne uge er det sundhedsuge på Frederiksberg. Det deltager vi i på veteranhjemmet.
For alle de arrangementer, som vi annoncerer med, at man kan komme og deltage i, er det udtrykkelig nævnt, at man skal være veteran eller pårørende, for at kunne deltage. Vi har slået følgende op:
Tirsdag kl. 11.45 Spinning
Tirsdag kl. 17.00 Fodbold med F.C. Granatchok
Torsdag kl. 17.00 Fodbold med F.C. Granatchok
Torsdag kl. 17.00 Økonomisk overblik
Lørdag kl. 09.00 Løbeklub med efterfølgende morgenmad
Søndag kl. 09.00 Vandreklub startende med morgenmad.
Til alle jer, der er med til ovenstående arrangementer – vær forberedt på, at der kan dukke en ny veteran op – tag godt imod dem alle sammen – og rigtig god fornøjelse.

På det sidste brugermøde var der et ønske om at brugerne gerne ville overtage sodavandskassen. Sodavandskassen er derfor nu blevet overgivet til brugerne. Brugerne sætter selv regler op for kassen. Bestyrelsens betingelser er følgende: Regler skal være gældende for alle på VHK, både brugere og frivillige. Der må stadig ikke drikkes alkohol af nogen art på VHK, og der skal stadig kunne tages nogle gratis sodavand til særlige lejligheder.
Brugerne laver nogle skriftlige regler og sørger for, at de hænges op på VHK og sendes – via Gitte – til de frivillige.