Klik her for at komme til forsiden
StartsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederFind vejRegler for hjemmetForumKalenderSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev TrekantsområdetTrekantområdets shelter.
København
Bliv støttemedlemVeteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Positive tiltag til VHKReferat fra Generalforsamling 24. april 2016Generalforsamling 2016Skib for veteranerReferat fra Ekstraordinær Generalforsamling 16/11-15Para foredrag ved Nicklas BjaalandMortens Aften 2015Skovtur - 21. november 2015Store klippe/klister/bagedag - Lørdag d. 5 dec.Juleaften på VHKBillard turneringIdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
Nyt fra forsvaretGalleriStøt som frivilligSponsorer
AalborgMidtjyllandOdenseOm FondenVærtskemaÅrsrapporterSommerlejer Frydenborg 2016

Nyhedsbrev - Oktober

 

Kære alle sammen.

 

Så er der endnu et nyhedsbrev fra os.

Vi starter med en orientering om ændring i bestyrelsen. Vores næstformand Johan Høeg Hansen, der indtrådte i bestyrelsen ved sidste valg, har af personlige årsager valgt at træde ud af bestyrelsen. 1. suppleant Bob Thaarup træder ind i bestyrelsen i stedet for Johan i den resterende periode. (frem til valg i 2015)

Vi siger mange tak til Johan for det arbejde, han har lavet for VHK – og glæder os til at se ham som bruger på VHK igen.

Som ny næstformand har vi valgt Dennis Dencker.

Bestyrelsesmedlem Morten Bjørn Jensen skal på kursus i udlandet i en 4 måneders periode fra november til marts – han vil i den periode have orlov fra bestyrelsen og 2. suppleant Anne-Mette Høj vil i den periode træde ind i bestyrelsen.

 

Brugerne på VHK har besluttet sig for, at de gerne vil have en talsmand. De har valgt Frederik Holte, som deres talsmand. Frederik vil være bindeled mellem brugerne og bestyrelsen. For fremtiden skal forslag, kommentarer og ideer gå via Frederik. Frederik vil deltage i en del af bestyrelsesmøderne.

 

Efter brugernes eget ønske har de nu overtaget administration af sodavandskassen. Vi har indtryk af, at det fungerer fint.

 

Der er blevet lavet en projekt opslagstavle, der hænger i gangen. Her kan alle se, hvilke projekter, der er planlagt, og hvem der har ansvar for projekterne. Kig på tavlen og få et overblik over, hvad der er gang i. Måske har du lyst til at hjælpe til med et projekt – så skriv dig på tavlen, eller henvend dig til en af de ansvarlige for det projekt, du gerne vil give en hånd med.

 

Det er snart Mortens aften. (Søndag den 10/11 2013)

Det er efterhånden blevet en tradition, at vi samles og spiser and og hygger denne aften. Det gør vi også gerne igen i år. Anne-Mette er tovholder på arrangementet. For at være sikker på, at vi kan gennemføre et så stort arrangement, er vi nødt til at have nogle hjælpere – både til at lave mad, dække bord og oprydning og opvask bagefter. Tænk over, hvad du kan byde ind med og giv en melding til enten Anne-Mette eller Frederik, når du ved, hvad du vil hjælpe med. (Uden hjælpere – intet arrangement).

 

Vi skal også fejre december måned. Sæt allerede nu kryds i kalenderen søndag den 15. december. I lighed med sidste år vil vi gerne lave en hyggedag med aktiviteter for hele familien i huset. Gitte er tovholder på arrangementet. Har du ideer til noget, der skal laves, eller vil du gerne være med til at arrangere, så giv Gitte et praj.

 

Vi har også allerede nu fået en henvendelse fra den søde vært Grith – hun er igen i år klar til at sørge for en hyggelig juleaften på veteranhjemmet. Vi kommer tilbage med mere senere.

 

Vi har endnu ingen vært tilmeldt til nytårsaften – men mon ikke vi også bliver klar med en hyggelig aften der.

 

Vi har haft besøg af forsvarsministeren. Det var et rigtig godt besøg, hvor både bestyrelsen og brugerne fik mulighed for at tale med ministeren.

 

1. oktober var deadline for ansøgning til 10 mill. Kr puljen for 2014. Bestyrelsen har ikke modtaget nogen forslag fra brugere eller frivillige. Vi har søgt om midler til følgende ting:

- Deltagelse i DHL stafet

- Uddannelse af frivillige

- Besøg af naboer, samarbejdspartnere, donorer, kommune osv.

- Julestue

- Mortens aften

- Flagdag

- Aktivitets ture

 

Der vil blive afholdt en inspirationsdag/uddannelsesdag for alle værter på VHK lørdag d. 18. januar 2014. Sæt allerede nu kryds i kalenderen. I vil høre nærmere, når vi kommer lidt tættere på.

 

Så er VHK blevet sponsor for F.C. Granatchok. Tom Jæger vil snarest bestille nyt spillertøj til hele holdet med veteranhjem Københavns navn på ryggen.

 

På det næste bestyrelsesmøde skal der lægges budget for 2014. Vi skal derfor endnu engang opfordre alle til, at hvis i har nogle ting, som i ønsker veteranhjemmet skal afsætte penge til i 2014, så skal det sendes til Gitte senest 1. november 2013.

 

Det næste bestyrelsesmøde afholdes mandag d. 11. november 2013 kl. 17.00.

 

På bestyrelsens vegne

 

Gitte.