Klik her for at komme til forsiden
StartsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederFind vejRegler for hjemmetForumKalenderSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev TrekantsområdetTrekantområdets shelter.
København
Bliv støttemedlemVeteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Positive tiltag til VHKReferat fra Generalforsamling 24. april 2016Generalforsamling 2016Skib for veteranerReferat fra Ekstraordinær Generalforsamling 16/11-15Para foredrag ved Nicklas BjaalandMortens Aften 2015Skovtur - 21. november 2015Store klippe/klister/bagedag - Lørdag d. 5 dec.Juleaften på VHKBillard turneringIdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
Nyt fra forsvaretGalleriStøt som frivilligSponsorer
AalborgMidtjyllandOdenseOm FondenVærtskemaÅrsrapporterSommerlejer Frydenborg 2016

Projekt Økonomisk overblik

 

På Torsdag d. 16. maj kl. 17.00 til 19.00 slår vi dørene op for et nyt tiltag på Veteranhjem København.

 

Projekt Økonomisk overblik.

- Er du veteran?

- Har du mistet overblikket over din økonomi?

- Er du bekymret over din gæld?

- Har du evt. fået udbetalt en arbejdsskadeerstatning?

- Har du brug for gode råd om dine økonomiske muligheder?

 

Så har økonomisk overblik et tilbud til dig.

 

Økonomisk overblik er målrettet veteraner, der pga. personlige problemstillinger har mistet overblikket over økonomien eller har brug for støtte til at forvalte en eventuel udbetalt skadeserstatning så hensigtsmæssigt som mulig.

 

I økonomisk overblik får du hjælp af uafhængige dygtige fagfolk. De giver dig uvildig rådgivning, der kommer hele vejen rundt om det, du har brug for.

De økonomiske mentorer tager udgangspunkt i din situation og efter princippet om hjælp til selvhjælp. Målet er, at du efter et forløb med den økonomiske mentor har bedre overblik og selv er i stand til at styre din økonomi i et godt samarbejde med eget pengeinstitut.

 

Hvem står bag ?

Nykredit stiller fagfolk til rådighed.

 

Veteranhjem København stiller frivillige tovholdere til rådighed, der kan hjælpe dig med at få fulgt op på rådgivningen i det daglige.

 

Soldaterlegatet evaluerer rådgivningsforløbene og kan bevilge støttet til veteraner, der har pådraget sig en fysisk eller psykisk skade under udsendels og som er kommet i økonomiske vanskeligheder pga. skaden.

Bemærk: Soldaterlegatet vurderer legatindstillinger på baggrund af et skøn ud fra de oplysninger, der anføres i indstillingen. Ingen har på forhånd ret til eller krav på et legat.

Rådgivningen foregår på veteranhjemmet i København. Der vil udover den økonomiske mentor være en tovholder fra veteranhjemmet til stede. Vi har 3 tovholdere fra veteranhjemmet. Det er Freddy, Lars H og Anne-Mette.

 

Hvordan kommer jeg med?

 

Du kan skrive til bf_kbh@veteranhjem.dk eller ringe til veteranhjemmet på tlf. 66 11 00 66, så vil du blive kontaktet af en af tovholderne. Du kan også blot møde op på veteranhjemmet om torsdagen mellem kl. 17 og 19.00.

 

Vi glæder os til at hjælpe dig med at få økonomisk overblik.