Klik her for at komme til forsiden
StartsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederFind vejRegler for hjemmetForumKalenderSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev TrekantsområdetTrekantområdets shelter.
København
Bliv støttemedlemVeteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Positive tiltag til VHKReferat fra Generalforsamling 24. april 2016Generalforsamling 2016Skib for veteranerReferat fra Ekstraordinær Generalforsamling 16/11-15Para foredrag ved Nicklas BjaalandMortens Aften 2015Skovtur - 21. november 2015Store klippe/klister/bagedag - Lørdag d. 5 dec.Juleaften på VHKBillard turneringIdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
Nyt fra forsvaretGalleriStøt som frivilligSponsorer
AalborgMidtjyllandOdenseOm FondenVærtskemaÅrsrapporterSommerlejer Frydenborg 2016

Besøg fra veteranhaven i Slagelse.

 

Mandag d. 25. november kl. 19.00 kommer Rene Pamperin fra Veteranhaven i Slagelse en tur forbi Veteranhjem København og fortæller om veteranhaven og hvilke muligheder der er.


Rene fortæller, at missionen er at skabe et vedvarende forum af Fællesskab og Sammenhold for veteraner, fra Forsvaret (Hæren, Flyvevåbnet, Søværnet og Hjemmeværnet), Politi, Beredskabsstyrelsen, humanitære organisationer med flere, der har været udsendt i internationalt arbejde for Danmark, samt tilbyde en Fremtid for tilskadekomne veteraner og deres pårørende.


Som såret veteran med PTSD startede jeg projektet som en hjælp til mig selv og nu vil jeg hjælpe andre!
Vi har lige stiftet en frivillig almennyttig forening, der hedder VeteranHaven, hvor alle arbejder gratis og alt økonomi går til projektet.


Sammen skal vi opbygge og drive en sanse- og oplevelseshave, med særligt fokus på de tilskadekomne veteraner. Når haven er færdig åbner vi den for besøgende.


I VeteranHaven gennemfører vi arrangementer og aktiviteter, for både veteraner, deres pårørende og den øvrige del af befolkningen, for dels at styrke lokalsamfundet og samarbejdet.


Vibeke H. og Hans L. har en omgang Chili Con Carne klar klokken 18.00. Der vil fra på fredag hænge en tilmeldingsliste til spisningen på opslagstavlen.
Så vel mødt til en aften med spændende indhold.


På bestyrelsens vegne
Gitte.