Aktiviteter​

På Veteranhjem København har vi tradition for at servere pandekager og friskbagt morgenbrød hver onsdag morgen kl. 08.30. Kom gerne og hyg med os!

Vi har også tradition for fællesspisning 1-2 aftner om ugen. Menuen, samt tilmelding vil foregå via vores facebookside.

​​

Husmøde

VHK afholder husmøde hvert kvartal. Her har du mulighed for at tale lidt om fremtiden og hvilke aktiviteter/begivenheder der er forstående. Det vigtigste punkt er nok, at ordet er frit. Alle har mulighed for at byde ind med forslag til den daglige drift, forslag til aktiviteter, ris/ros m.m.

Har du et punkt til agendaen, så tag fat i Hans Ahlefeldt. Vi spiser sammen kl. 18.00 og mødet starter kl. 18.45.
​Datoer for husmøder i 2021 kan se på Facebook.

Fastelavn

Afh​oldes i februar, datoen annonceres på facebook.

Sheltertur

VHK arrangerer gerne et par shelterture om året, for veteraner. Her tager vi 1 eller 2 overnatninger i det fri og hygger omkring bålet. VHK sørger for mad og drikke på turen.​

Påskefrokost

​Er meget besøgt og er for både veteraner og deres familie. VHK vil stå for en lækker overdådig påskefrokost og nogle små lege. Ligesom sidste år har påskeharen igen væren en tur forbi haven, så der skal findes chokoladeæg til alle børnene.

Mødelokalet vil danne rammen for at man kan male lidt på nogle æg, som man kan hænge op derhjemme eller her på stedet. Så tag familien med til en god dag i hyggens tegn.

Wakeboard og highroping

VHK er så heldige, at vi har en masse fantastiske frivillige, blandt andet Søren Lassen, som har påtaget sig at arrangere Wakeboard, highroping og nogle gange en fisketur eller lign. for veteraner. Disse arrangementer annonceres på vores facebookside.

Ridetur

I 2017 startede VHK op med et par rideture, hvor veteraner har mulighed for at komme tæt på en hest og ud at ride. Vi skal selv hjælpe med at gøre hestene klar, hvilket giver mulighed for at føle sig fortroligt med dette prægtige dyr, før vi skal op på hesteryggen og en tur i det fri. Udflugten er arrangeret således, at der bliver taget hensyn til de forskellige niveauer vi er på. Og er der erfarne ryttere i blandt, vil det også være muligt at ride lidt hurtigere.

Sommerfest

Dette er et arrangement for både veteraner og deres familie. Her sørger VHK for mad og drikke og lidt underholdning for børnene.

Engage

Er du musikinteresseret, så er dette arrangementet for dig. her er der mulighed for at høre en masse god musik, i det fri. VHK har tit et par fribilletter liggende, så er du interesseret, så kontakt den daglige leder.

DHL stafet

Her er der mulighed for at dyrke lidt aktiv sport, sammen med andre veteraner og pårørende. VHK stiller med både gå- og løbehold, såfremt der er ønske om dette og sørger selvfølgelig for både vådt og tørt til ganen.

VHKs fødselsdag

Dette arrangement er for alle der har tilknytning til VHK. Vi fejre fødselsdag med alt hvad dertil hører, af boller, lagkage, sodavand, spil mm.

Flagdag

Her bliver der tændt op i grillen og hygget på bedste vis.

Kulturnat

Her stiller VHK med en stand på Gothergade Kaserne, hvor vi hygger med pandekager, kaffe og kage. Kom og hils på, vi har selvfølgelig også taget sofaerne med!

Invictus

Vi følger de danske deltagere til Invictus. Mere info kommer.​

Mortens Aften

Det er årets mest velbesøgte dag og det har det været siden vi åbnede. Det er dagen hvor dem der har boet her og ikke kommer forbi så ofte mere, lige stikker hovedet ind og fortæller hvor de er i deres liv. Det er dagen hvor vi hygger spiser god mad og her fortællingen om Morten Bisp i en lidt anden version en den rigtige. Tag jeres børn, mand eller kone under armen og så ses vi til den sjoveste dag på året. VHK vil forsøge at lave lidt lege til børnene, men det afhænger meget af vejret da legene ikke kan rykkes ind i huset med 50-60 voksne der spærre pladsen.

Skovtur og juledag på VHK

Traditionen tro holder vi juleskovtur med efterfølgende hygge på VHK. Vi mødes klokken 10.00 på hjemmet hvor vi får en kop kaffe og fylder bilerne op med poser, sandwich, sodavand kaffe og varm kakao.
Så kører vi ud mod en endnu ukendt skov for at finde gran, mos og andet til de juledekorationer der skal kreeres når vi kommer tilbage til VHK. Mange tager også med bare for at gå en god tur i skoven med familien. Lige meget hvad bliver det sindssyg hyggeligt. Husk tøj til lejligheden.

Der vil i skoven blive serveret frokost samt en sodavand. Der vil også være varm kakao og kaffe, det kan man fylde sig med løbende.
Når vi kommer tilbage til VHK så kan børnene og de kreative sjæle gå i gang med dekorationerne, mens vi andre hygger med slik, æbleskiver og alkoholfri gløgg.
Det er en super god dag, hvor alle får nogle smukke røde kinder og der er de brede smil på læben, for når alt kommer til alt. Hvad er så bedre end en god gåtur i skoven?

​Julefrokost (lille juleaften)

Dette arrangement er altid kun for veteraner. Her vil veteranerne sørge for god mad og masser af hygge. Maden vil være traditionel og hvad der kommer til at foregå er I selv med til at definere. Hvis du har lyst til at give en hånd med, så sig endelig til, Hans Ahlefeldt vil modtage hjælp med kyshånd. Arrangementet er selvfølgelig uden alkohol.

Juleaften

Har du lyst at dele din juleaften med andre veteraner og frivillige, så er der mulighed for dejligt selskab og god mad på VHK.
​​

Nytårsaften

Har du lyst at dele din nytårsaftenmed andre veteraner og frivillige, så er der mulighed for dejligt selskab og god mad på VHK.

Pårørende arrangementer

VHK er begyndt at afholde pårørende arrangementer, hvor vi meget gerne vil mødes med pårørende i et fortroligt forum. Fra Veteranhjemmets side, er vi bevidste om at der bag en veteran, ofte er nogle pårørende som til tider kan være klemt. Derfor vil vi fra veteranhjemmets side, gør vores for at danne et rum, hvor fortrolighed, sparring og nærvær er omdrejningspunktet. Vi afholder derfor pårørendearrangementer, hvor vi inddrager et rum på veteranhjemmet, hvor der kan tales i fortrolighed, og hvor det kun er pårørende der har adgang. Vi har erfaret at det kan give lidt luft, at vide at man ikke er alene og samtidig erfaringsudveksle og vidensdele med andre der er i samme båd.

Det er vigtigt at vi fra veteranhjemmets side værner om denne fortrolighed, og vi sætter en ære i det. Hold øje med datoerne, for kommende arrangementer, som bliver annonceret på Facebook, og man er altid velkommen til at deltage, uanset om man har annonceret deltagelse på facebook eller ej.​​

​​

Kontakt Fonden​

Telefon:​ 51 21 23 24

Kontakt København​​

Telefon: 40 40 11 96

Kontakt Trekantsområdet​

Telefon: 24 87 91 21

Kontakt Midtjylland​

Telefon: 20 14 99 05

Kontakt Odense​

Telefon: 51 72 73 32

Kontakt Aalborg​

Telefon: 28 55 01 22