Telefon: 51 21 23 24 | E-mail: fonden@veteranhjem.dk

Vi samarbejder med True North

Vi afholder ungecampen i tæt samarbejde med True North. True North er startet af tidligere jægersoldat Nicolai Moltke-Leth og er skabt for at give unge mennesker en oplevelse for livet samt indsigt i deres styrker. Deres camps er tematiseret over emnerne optimisme, vedholdenhed, ejerskab og integritet. Læs mere om True North her.

Tidligere soldat Henrik Christian Højstrøm er campleder

Henrik Christian Højstrøm

Henrik Christian Højstrøm er ungecampens leder. Han arbejder til dagligt som partner i True North, hvor han udvikler og afholder campforløb særligt rettet mod unge mennesker og træner og uddanner Camp True Norths facilitatorer og teamledere.

Henrik er tidligere soldat, uddannet sergent samt tidl. gruppefører for en panserinfanterigruppe ved Danske Livregiment. Han har været udsendt med Den Internationale Brigade i 2000-2001 og var med på KFOR hold 3. 

Det er Henrik, der har ansvaret for campens indhold, og han er ledende underviser/facilitator og ansvarlig for de dedikerede teamledere, der støtter børnene til at få den mest magiske oplevelse. Flere teamledere har selv været militærfolk.

Derudover har Henrik undervist i projektledelse i 22 semestre som ekstern lektor på Københavns Universitet på Sociologisk Institut og Institut for Statskundskab, hvor han også har været nomineret til årets underviser. Henrik har en tidligere været leder i folkeskolen og senere vicerektor på Niels Brock. I sin fritid er han mentaltræner i fodboldklubben Frem Hellebæk.