Telefon: 51 21 23 24 | E-mail: [email protected]

Ungecamp

Vores ungecamp kan bedst beskrives som en fusion af en workshop, festival og weekendtur med vennerne. Her får du konkrete tips og redskaber til at udvikle og styrke dit personlige lederskab. Du får indsigt i, hvordan hjernen fungerer, og hvordan det kan kobles til dit personlige engagement. Du bliver bedre til at skabe resultater - personligt og fagligt – ja sågar til eksaminer, på din uddannelse og arbejdsplads. Derudover holder vi energiniveauet højt med god musik og aktiviteter, der får gang i kroppen. 

Vi holder ungecampen sammen med True North. Læs mere om vores samarbejde med True North.

Campen varer tre dage, og vi kommer omkring temaerne optimisme, vedholdenhed, ejerskab og integritet. Du får en masse konkrete redskaber, som du kan bruge i hverdagen.

Vil du med?

Ungecampen er for unge i alderen 18 til 24 år, der er børn af og søskende til veteraner, der har været udsendt i en international mission for det danske forsvar.

Næste ungecamp er i København fra fredag den 3. november klokken 16.00 til søndag den 5. november 2023 klokken 15.00. Det koster ikke noget at deltage, og vi dækker din transport.

Tilmeld dig her.

Skynd dig, vi har et begrænset antal pladser på ungecampen. Og det kunne da være fedt, hvis du kom med!

Hvem er med på campen?

På ungecampen møder du andre unge i alderen 18 til 24 år. Fælles for jer er, at I er børn af eller søskende til en veteran.

Du vil også møde facilitatorer fra True North og foredragsholdere, der giver dig masser af nye indspark og god energi.