Klik her for at komme til forsiden
StartsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederFind vejRegler for hjemmetForumKalenderSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev TrekantsområdetTrekantområdets shelter.
København
Bliv støttemedlemVeteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Positive tiltag til VHKReferat fra Generalforsamling 24. april 2016Generalforsamling 2016Skib for veteranerReferat fra Ekstraordinær Generalforsamling 16/11-15Para foredrag ved Nicklas BjaalandMortens Aften 2015Skovtur - 21. november 2015Store klippe/klister/bagedag - Lørdag d. 5 dec.Juleaften på VHKBillard turneringIdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
Nyt fra forsvaretGalleriStøt som frivilligSponsorer
AalborgMidtjyllandOdenseOm FondenVærtskemaÅrsrapporterSommerlejer Frydenborg 2016

Værter

Veteranhjem Aalborg skal drives af frivillige, som holder det i gang døgnet rundt - 365 dage om året.

Det er vores ønske at skabe de bedst mulige rammer for vore veteraner - dem, der har fået psykiske eller fysiske skader, den store gruppe, som har fået personlige værdier med hjem fra indsatsen i den internationale tjeneste og ikke mindst deres pårørende. Hertil kommer personel forud for udsendelse og deres pårørende under udsendelsen. 

 

 

 

Medlemskab

I den anledning opfordrer vi herved til indmeldelse i Støtteforeningen og  at tegne:

 

 

Personligt medlemskab med et årskontingent på kr. 100,- eller

 

Personligt medlemskab med et fradragsberettiget årskontingent på kr. 500,- (skats regler)

Der kan indbetales på :

Pengeinstitut Spar Nord REG.NR. :9245 KONTO: 4575049384.

 

 

Ydelser

Vi betaler kørepenge til og fra hjemmet efter min. 8 timers vagt og med mere end 5 km hver vej, efter statens laveste takst.

Ved min. 8 timers vagt kan der anvendes max 60 kr. til bespisning

 

Vi glæder os til samarbejdet om denne vigtige opgave.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Veteranhjem Aalborg


 

Som husvært får du ansvar for veteranhjemmet under den vagt, du har meldt dig til med ansvar for afløser ved forfald. Du holder opsyn med huset generelt, og skal være bevidst om din tavshedspligt.

Rygning er kun tiladt i det fri.

 

Du er meget velkommen til at tage ægtefælle, samlever eller kæreste med. Der er et værelse med bad og toilet til rådighed.

 

 

Det skal  understreges, at veteranhjemmet er for ALLE slags veteraner, og er et meget nært samarbejde mellem veteraner og veteranhjælpere om at skabe mest mulig hygge og velvære i Veteranhjemmet.