Klik her for at komme til forsiden
 
StartsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederFind vejRegler for hjemmetForumKalenderSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev TrekantsområdetTrekantområdets shelter.
København
Bliv støttemedlemVeteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Positive tiltag til VHKReferat fra Generalforsamling 24. april 2016Generalforsamling 2016Skib for veteranerReferat fra Ekstraordinær Generalforsamling 16/11-15Para foredrag ved Nicklas BjaalandMortens Aften 2015Skovtur - 21. november 2015Store klippe/klister/bagedag - Lørdag d. 5 dec.Juleaften på VHKBillard turneringIdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
Nyt fra forsvaretGalleriStøt som frivilligSponsorer
AalborgMidtjyllandOdenseOm FondenVærtskemaÅrsrapporterSommerlejer Frydenborg 2016

Aalborg

Velkommen i Veteranhjem Aalborg!

På Veteranhjem Aalborg byder vi velkommen til nuværende og tidligere udsendte på missioner i udlandet (godkendt af Folketinget), samt deres pårørende. Dette gælder uanset om der er tale om militært eller civilt ansat personale som f eks soldat, hjemmeværnsmand, sømand, læge, sygeplejerske, flyver, beredskabspersonale eller politibetjent.

Veteranhjemmet er et fristed/værested hvor der er mulighed for samvær og hygge når du har lyst og behov.

På veteranhjemmet gælder nogle ganske få regler. Vi har lavet reglerne så få som muligt, men f eks regler der udspringer af dansk lovgivning (rygning, stoffer etc) gælder naturligvis også her. Ellers må den sunde fornuft råde – og hvor den ikke strækker, beder vi om at husværternes henvisninger følges!

 

I nærheden:
AK Jydens vægtløftningsafdelings fitnesscenter er i

samme bygning og du kan træne gratis.

Aalborg Friluftsbad er nabo
Garnisionsmuseet og Marinemuseet er placeret 5

min gang borte.

Et stisystem fører rundt i denne lille naturperle mellem

by, fjord, havn og ovennævnte institutioner, så der er

gå/løbemuligheder i overflod
 

Du er velkommen til blot at dukke op alene og få en snak med husværten – eller få et spil på PC, se en film etc. På veteranhjemmet er du anonym, hvis du ønsker det, undtagen hvis du skal overnatte.

Savner du gamle venner fra tidligere missioner er det måske dig, der tager initiativet til at få dem samlet – herunder evt at aftale nogle faste mødedage og rammer, hvor I bare kan tale om det der interesserer jer uden utidig indblanding, lave mad sammen eller bytte billeder.

Der er mulighed for overnatning på Veteranhjemmet, varigheden af overnatning vurderes individuelt i hvert enkelt tilfælde, der er forskellige mennesker og vidt forskellige behov, som vi selvfølgelig tilgodeser.

 

Frivillige hjælpere:

Husværterne, samt veteranhjemmets bestyrelse er alle frivillige – der er ingen ansatte.

Alle husværter kommer hertil med vidt forskellige forudsætninger og baggrunde – nogen har været soldater hele livet – andre har ikke set en kaserne indvendigt.

De er alle optaget af at servicere dig bedst muligt under dit ophold, herunder at hjælpe dig videre til de rette kontakter, hvis du har men af din udsendelse.

Husværterne er ikke selv ”behandlere” hvilket er vigtigt. Som frivillig leverer vi en indsats, der er lagt op efter hvor vi bor og hvad vi i øvrigt arbejder med – nogle er her sjældent, men længe, andre er her kort men tit.

 

Husets døgnbemandede Tlf: 28550122

 

 

aalborg@veteranhjem.dk