Klik her for at komme til forsiden
ForsideTrekantsområdet
AktiviteterNyhederKontaktFind vejRegler for hjemmetForumStøtteforeningSponsorerStøt ØkonomiskStøt med arbejdskraftGalleriNyhedsbrev Trekantsområdet
København
Veteranhjem KøbenhavnKontaktFind vejAktiviteter
Påskefrokost 2015Generalforsamling 28.04.2015IdrætsaktiviteterArkiv
Set og sket 2014Aktiviteter 2013
JulegudstjenesteLille Juleaften kun for veteranerInvitation til JulestueKom og prøv kræfter med
verdens højeste indendørs
High Roping bane!
INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR
GENERALFORSAMLING
Mortens aftenBesøg fra veteranhaven i Slagelse.Planlægning af julestue.Kom boksestævne i VordingborgHusmøde den 7 feb 2013superbowlBOKSE &crossfit TRÆNINGBiograf billeterVeteran GoKart arrangementFisketur 7 marts 2013Generalforsamling 2013Mountainbike i HareskovenOrdinær generalforsamling:HusmødeBokseaftenStatens Museum for KunstHusmøde 17 juni 2013Sct. Hans fest Ecco Walkathon i Slagelse d. 29. juniFisketur på Øresund 27 juli 2013Overlevelse/oplevelsestur til SverigeDHL stafetten 2013DHL 2013Ecco Walkathon i Slagelse d. 25. august 2013Kom til Kulturnat fredag d. 11. Oktober og oplev KøbenhavnBrugermøde 30/10/13 kl 1915VHK BADASS
Set og sket 2013Aktiviteter 2012Aktiviteter 2014
GalleriStøt ØkonomiskStøt som frivilligSponsorer
AalborgOm FondenVærtskema

Sponsorer

Mange, rigtigt mange sponsorer slutter op om vores veteranhjem. Sponsorerne omfatter såvel offentlige myndigheder som større private firmaer og fonde, men ikke mindst en række enkeltpersoner og foreninger, der slutter op om veteranhjemmene.

Forsvarsministeriet, Realdania og Remmen Fonden og har skabt det økonomiske grundlag for at købe, leje og istandsætte de tre veteranhjem, samt for at den basale drift (lys, gas vand og varme) er på plads.

Herudover har en række større fonde, udsendte soldater, soldater- og marineforeninger, samt mange privatpersoner sluttet op om veteranhjemmene.

Vil du, din forening eller dit firma støtte økonomisk op om veteranhjemmene kan det ske her.

Ønsker du at støtte med arbejdskraft skal du kontakte det veteranhjem du ønsker at støtte via denne hjemmeside, AalborgTrekantsmrådet, København.